Factors determining pork consumption in France: economical facts, consumers' expectancies and perceptions
Fiche technique
Titre :
Factors determining pork consumption in France: economical facts, consumers' expectancies and perceptions
Date sortie / parution :
2008
Référence :
Journées de la Recherche Porcine (Fra), 2008, Vol.40
Quelques mots clés
Autres documents
Long-term feeding with 10% regular rapeseed meal during gestation and lactation on performance of mixed-parities sows and their litters
Four batches of 24 sows each were used to study the effects of either 0 or 10% incorporation of low glucosinolate (GLS) regular rapeseed meal in gestation and lactation diets…
Publié en 2008Influence du taux de tourteau de colza dans l'aliment de 2e âge sur les performances du porcelet
Des aliments 2ème âge contenant 3 % de tourteau de colza (Témoin) sont comparés à des aliments Tcolza contenant 15 % de tourteau dans des conditions d'élevage optimales (Opt) ou…
Publié en 2008Première expérience d'utilisation de semence de la Cryobanque Nationale comme outil de gestion de la variabilité génétique en race locale porcine
Le maintien de la variabilité génétique des races locales porcines repose sur une gestion rigoureuse des accouplements. Le stock de semences conservées dans la Cryobanque Nationale constitue une sauvegarde du…
Publié en 2008On farm pig welfare assessment: comparison between slatted floors and litter based systems
An on-farm welfare assessment method is described. A list of indicators is determined from a bibliography analysis as well as consumers and farmers opinions: behaviour, health, general status, human/animal relationship.…
Publié en 2008