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Muscle composition of carcass and of body weight gain assessed by computed tomography in pigs : genetic effect

Muscle composition of carcass and of body weight gain assessed by computed tomography in pigs : genetic effect

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Auteurs : Daumas G, Hassenfratz C, Monziols M
Visuels d'intervention à Kobé, Japon, le 22-25 août 2022. The general aim of the national project EFFISCAN was to investigate the interest of using computed tomography to access new criteria related to body composition and feed efficiency. The specific objective of this study was to compare the lean meat content of carcasses and the muscle composition of weight gain between six purebred pig populations.

Fiche technique

Titre :

Muscle composition of carcass and of body weight gain assessed by computed tomography in pigs : genetic effect

Date sortie / parution :

2022

Référence :

68th International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST), 22-25 août 2022, Kobé, Japon

Auteurs

Daumas

Ingénieur d’étude - Expert français de la classification et du tri des pièces de découpe porcine

Hassenfratz

Ingénieure d’étude - Interlocutrice des acteurs de la sélection porcine - ASP

Monziols

Ingénieur d’étude

Quelques mots clés

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