APPLIS IFIP
Campylobacter hazard in the pork food chain : a quantitative and qualitative approach

Campylobacter hazard in the pork food chain : a quantitative and qualitative approach

Ajouter à ma liste
Auteurs : Minvielle B, Desmonts MH, Laroche M, Mircovich C, Magras C
Campylobacteriosis is the most frequently reported zoonotic disease in humans in EU with 175,561 reported confirmed cases in 2006. Pigs are known to be largely contaminated by Campylobacter in farms, but few data exist about the status of the pork food chain.

Fiche technique

Titre :

Campylobacter hazard in the pork food chain : a quantitative and qualitative approach

Date sortie / parution :

2008

Référence :

21st International ICFMH Symposium, 4 septembre 2008, 21st International ICFMH Symposium, 4 septembre 2008

Quelques mots clés

Ce site utilise des cookies afin d’améliorer votre expérience utilisateur et de réaliser des statistiques d’audience.
J'accepteJe refuseEn savoir plus