Individual scrubber in fattening pig units: effects on odours and ammonia emissions
Fiche technique
Titre :
Individual scrubber in fattening pig units: effects on odours and ammonia emissions
Date sortie / parution :
2008
Référence :
Journées de la Recherche Porcine (Fra), 2008, Vol.40, poster
Auteur
Quelques mots clés
Autres documents
Improving the cleaning and disinfecting process in pig farms: incidence of soaking mode on efficiency, water requirement, labour time and costs
Poster. Different protocols are assessed in IFIP’s experimental farm, aiming to improve cleaning and disinfecting processes. Following previous publications, attention is here paid to soaking mode : length of application,…
Publié en 2008Facteurs d'optimisation du protocole de nettoyage-désinfection en élevage : importance des modalités de trempage
Poster. Afin d’optimiser encore l’efficacité et le coût du nettoyage-désinfection, l’augmentation de la durée de trempage et l’utilisation d’un agent mouillant dans l’eau de trempage restaient à évaluer.
Publié en 2008How attractive must be the objects given to the pigs during post-weaning and fattening periods ?
Poster. Previous studies indicate that a prototype “toy” object (T) consisting of six plastic pipes fixed on the floor remains attractive throughout the fattening period. An experiment was designed to…
Publié en 2008