Validation et gestion d'unités protégées en élevage porcin
Fiche technique
Titre :
Validation et gestion d'unités protégées en élevage porcin
Date sortie / parution :
2000
Référence :
Journées de la Recherche Porcine (Fra), 2000, Vol. 32, p.
Quelques mots clés
Autres documents
The effect of feeding system, from the sow to the finishing pig, on the performance and the quality of pork products (ham, dry sausage)
Three types of diet (starch, fibre 1-fat 1 and fibre 2-fat 2), were given to sows in gestation and lactation and they were then distributed to their progeny. The long-term…
Publié en 2000The use of oleic acid-rich sunflower seed in diets for growing pigs : effects on backfat quality
Oleic acid-rich sunflower seed contains much lower levels of linoleic acid than ordinary sunflower (about 30-50 vs. 300 g/kg).The use of this type of sunflower has no negative effect on…
Publié en 2000Assessment and management of protected pig units
The risk of arial contamination of selection farms, in areas where animal density is high, can be a problem. The protection of farms by filtering air as well as bio-security…
Publié en 2000Incidence d'itinéraires alimentaires de la truie au porc charcutier sur les performances et la qualité des produits de salaisonnerie
Trois types de régimes, "amidon et deux niveaux de fibre + graisse", F1-G1 et F2-G2 contrôlés chez les truies en gestation et lactation, ont été appliqués à leurs porcelets et…
Publié en 2000