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Impact of packaging mode on the livespan of pork meat in industrial consumer sales units

Impact of packaging mode on the livespan of pork meat in industrial consumer sales units

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Auteurs : Bozec A, Zuliani V, Le Roux A, Lhommeau T
This study proposes a novel approach to assessing the impact of packaging on the microbiological spoilage of pork ribs in industrial consumer sales units.The comparison and monitoring of two packaging modes (film and controlled atmosphere) allowed the behaviour of spoilage flora to be characterised and the results to be extrapolated, using the Sym’Previus software, to thermal scenarios other than that tested experimentally.

Fiche technique

Titre :

Impact of packaging mode on the livespan of pork meat in industrial consumer sales units

Date sortie / parution :

2009

Référence :

Techni Porc (FRA), 2009, Vol. 32, n° 2, mars-avril, p. 17-21

Auteurs

Bozec

Ingénieur d’étude - Expert HACCP en abattage-découpe

Leroux

Ingénieur d’étude - Expert des bonnes pratiques d'hygiène et la maîtrise des process d'abattage-découpe

Lhommeau

Ingénieur d’étude - Expert sur les technologies de transformation des salaisons sèches

Quelques mots clés

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