APPLIS IFIP
Collection and traceability of pig blood : emphasis on individual systems

Collection and traceability of pig blood : emphasis on individual systems

Ajouter à ma liste
Auteurs : Le Roux A, Chevillon P, De Montzey S
In this study, most firms used a catheter to collect blood. Blood thus obtained complied with the micro-biological criteria set by legislation in 59% of cases. All the results obtained from buffer tanks and food-grade blood complied with the law of 10 February 1984. The traceability system operated in all the processing facilities. The complexity of the collection and transfer systems did not permit full control of cleaning and disinfecting.

Fiche technique

Titre :

Collection and traceability of pig blood : emphasis on individual systems

Date sortie / parution :

2003

Référence :

Viandes et produits carnés (Fra), 2003, Vol. 23, n° 3, mai-juin, p. 74-76

Auteurs

Leroux

Ingénieur d’étude - Expert des bonnes pratiques d'hygiène et la maîtrise des process d'abattage-découpe

Chevillon

Chef de projet - Spécialiste de la thématique du transport et de l'abattage-découpe

Quelques mots clés

Ce site utilise des cookies afin d’améliorer votre expérience utilisateur et de réaliser des statistiques d’audience.
J'accepteJe refuseEn savoir plus