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Metagenetic analysis of the bacterial fl ora dynamics of biopreserved pork meat

Metagenetic analysis of the bacterial fl ora dynamics of biopreserved pork meat

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Auteurs : Bozec A, Le Roux A, Feurer C
Poster. The objective of this study was to evaluate the dynamics of the bacterial fl ora of biopreserved and vacuum-packed pork meat stored at a temperature of -1.5° C for 12 weeks. The use of metagenetic analysis allowed a new insight into the bacterial competition taking place during storage.

Fiche technique

Titre :

Metagenetic analysis of the bacterial fl ora dynamics of biopreserved pork meat

Date sortie / parution :

2016

Référence :

62e International congress of meat science and technology (ICOMST), 14-19 août 2016, Bangkok, ThaÏlande, poster

Auteurs

Bozec

Ingénieur d’étude - Expert HACCP en abattage-découpe

Leroux

Ingénieur d’étude - Expert des bonnes pratiques d'hygiène et la maîtrise des process d'abattage-découpe

Feurer

Chargée de projets en microbiologie et experte pour la surveillance épidémiologique des contaminants dans la filière porcine - Partenaire du RMT ACTIA Florepro

Quelques mots clés

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